Voorwaarden

Algemene voorwaarden van H O N HJ van Goor, ingeschreven bij de KvK onder nummer 08151579 als eenmanszaak, BTW nr.: NL139033695B01

1. Algemeen

Op al onze leveringen en diensten zijn de volgende leverings-en betalingsvoorwaarden van toepassing. Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

 

2. Prijzen

Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief 21% BTW kosten en exclusief verzendkosten.

 

3. Verzendkosten

Voor verzending van de labels brengt H O N HJ van Goor portokosten in rekening. Voor verzending binnen Nederland brengt H O N HJ van Goor geen portokosten in rekening. Afhankelijk van het aantal artikelen verzenden wij uw bestelling in een envelop of pakket. Het is niet mogelijk achteraf meer pakjes aan uw bestelling toe te voegen. Wij versturen via Post.NL.

 

4. Betaling

Na een bestelling ontvangt u direct van ons een bevestiging per e-mail met daarin een overzicht en een bestelnummer. Elke bestelling wordt pas geleverd na betaling. U kunt direct on-line betalen middels IDEAL of vooraf betalen per bankoverschrijving.

 

5. Levering

Alle artikelen worden binnen 14 werkdagen na ontvangst van de goedgekeurde betaling aangeboden via Post.NL. Er wordt per e-mail een bevestiging aan u verzonden. H O N HJ van Goor is niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden of verlies en/of door beschadiging door Post.NL.

 

6. Retourneren

Retourneren is niet mogelijk omdat het een gepersonaliseerd product betreft.

 

7. Aansprakelijkheid

H O N HJ van Goor is niet aansprakelijk voor schade die zou zijn voortgekomen uit het gebruik van de door ons geleverde producten.
H O N HJ van Goor kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel, immaterieel die het gevolg zijn van verkeerd gebruik van de door ons verkochte producten.
H O N HJ van Goor kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade aan spullen tijdens het instrijk- of innaaiproces. De inhoud van deze site is met grote zorgvuldigheid samengesteld.
H O N HJ van Goor kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is.
H O N HJ van Goor is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website.
H O N HJ van Goor kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.
H O N HJ van Goor is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van een vertraagde levering van de bestelling en voor typefouten of onjuistheden in de door de klant ingevulde tekst.

 

8. Vragen/klachten

Mocht u vragen, opmerkingen of suggesties hebben dan worden we hier graag van op de hoogte gebracht. Klachten dienen per aangetekende zending, binnen 8 dagen na ontvangst van de producten te worden gedaan.

 

9. Productie

De lengte en breedte van de producten mogen 10% afwijken t.o.v. de overeengekomen lengte en breedte. Het volledig namaken van de modellen kan niet worden gewaarborgd.

 

10. Copyright

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van H O N HJ van Goor.